2013-03-25

Diržai, dirželiai...kaip išsirinkti madingiausią?

Nuotraukos iš: www.fashionising.com

Artėjant šiltajam sezonui didieji mados grandai siūlo nebijoti pabrėžti liemenį, o tam, kaip žinome, puikiai tinka diržas. 2013 metų pavasario/vasaros sezone - diržas ypač madingas aksesuaras. Nors diržo plotis nėra labai svarbus, tačiau patariama paieškoti originalių ir įdomesnių modelių. Trumpai apžvelkime naujausias diržų tendencijas:

Viena iš šiltojo sezono mados tendencijų - diržas su kaspinėliu.

Dar viena madinga detalė šį sezoną - diržas su metalinėmis grandinėlėmis, pagamintas iš metalinių žiedų ar dekoruotas metalinėmis detalėmis (kniedėmis, įvairiais metaliniais ornamentais).

Tarp madingųjų 2013 metų pavasario/vasaros diržų modelių - diržai iš lakuotos, gyvatės ar krokodilo odos. Neapsiriksite pasirinkę ir medžiaginius bei  plastikinius dirželius, nes jie taip pat mados viršūnėje.

MADOS GURU pasiūlymai:

Diržas MD027 ir diržas MD186

Nors vienspalviai diržai išlieka madingi, tačiau šiais metais dizaineriai siūlo rinktis kontrastingų spalvų, puoštus grafikos elementais, dekoruotus akmenėliais diržus.

MADOS GURU pasiūlymai:
Diržas MD196 ir diržas MD167
Madingiausiomis diržo sagtimis, apžvelgę naujausius dizainerių siūlymus, galime laikyti sagtis su metalinėmis ar plastikinėmis gyvūnų, gėlių dekoracijomis.


MADOS GURU pasiūlymai:

Diržas MD216 ir diržas MD199

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą