2013-03-12

Rankinių tendencijos 2013 metų pavasariui ir vasarai

Kiekvienai moteriai tikriausiai smalsu, kokios rankinių mados tendencijos vyraus šį pavasarį - vasarą? Stebint Londone, Milane, Niujorke vykusių garsių dizainerių kolekcijų pristatymus, matyti, jog šiemet tikrai turėsime didelę galimybę pasirinkimams. Kad nepasimestume tendencijų įvairovėje, pateikiame keletą svarbiausių 2013 metų pavasario – vasaros rankinių pasiūlymų kiekvienai, kuriai rūpi pasitikti šiltąjį sezoną stilingai.

Mini rankinės
Šiam pavasariui pasirinkę nedideles įvairiausių formų, per petį permetamas ar tiesiog rankoje nešiojamas rankines, būsite ypač madingos.

MADOS GURU pasiūlymai:


Krepšelio formos rankinės
Krepšelio formos rankinės taip pat yra artėjančio šiltojo sezono tendencija. Jos gali būti įvairiausių faktūrų (medžiaginės, odinės), papildytos įvairiausiomis apdailos detalėmis.  

MADOS GURU pasiūlymai:



Delninukės
Delninė rankinė - tai dar vienas šio sezono mados akcentų, kurių kiekvienos moters aksesuarų gretose turėtų atsirasti ne vienas. Įvairiausių dydžių ir stilių, kuo įdomesnių formų ir faktūrų, puoštos karoliukais, cirkoniu ar metalinėmis detalėmis – tokia šių metų delninukių mada. 

MADOS GURU pasiūlymai:


Raštai ir spaudiniai
Pasirinkę rankinę su  spaudos fragmentais, geometriniais raštais, gėlių, šachmatų lentos motyvais ar su paprasčiausiais „žirneliais“, juostelėmis tikrai neapsiriksite, nes tai dar viena šio pavasario - vasaros temų, vyrausiančių rankinių dizaine, o jei rankinės raštą suderinsite su savo drabužių faktūra, tai būsite tiesiog šimtaprocentinė naujausių tendencijų šalininkė.

MADOS GURU pasiūlymai:


Stiprus kontrastas
Artėjančio šiltojo sezono naujiena – stiprus spalvų kontrastas ir faktūrų nesuderinamumas rankinėse. Mados žinovai ragina ieškoti rankinės, kurioje spalvos ypač kontrastuoja tarpusavyje, o vieną iš spalvų derinti prie avalynės ar drabužio spalvos. Nebijokite eksperimentuoti!

MADOS GURU pasiūlymai:


Metalinės detalės rankinėse
Jei rankinė papuošta auksinio ar sidabrinio atspalvio metalinėmis detalėmis (rankenėlės, sagtelės, dekoratyvinės detalės) – nedvejokite, tai dar vienas šio sezono akcentų, kuris pavers jus „mados ikona“.

MADOS GURU pasiūlymai:


Keistos - įdomios formos rankinės
Kuo rankinė įdomesnės, keistesnės formos – tuo ji madingesnė. Šį pavasarį rinkitės keistų formų, geometrinių sprendimų pripildytas rankines ir tikrai neliksite nepastebėtos!

MADOS GURU pasiūlymai:


Būkite gražios ir stilingos!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą