2013-04-09

Moteriškų laikrodžių mados 2013 metams

Rankinis laikrodis, jau senokai nebėra būtinas aksesuaras laikui sužinoti, jis daugiau yra madingas aksesuaras, pabrėžiantis kiekvieno individualų skonį, stilių ar netgi visuomeninį statusą.

Nors laikrodžių mados kiekvienais metais yra daugmaž pastovios, vis tik garsieji dizaineriai kiekvienais metais išskiria vieną ar kitą detalę, kuri yra laikoma tų metų tendencija.

2013 metais iš madingiausiųjų aksesuarų pozicijos nesitraukia retro stiliaus laikrodžiai. Tačiau pasirinkę laikrodžius su Art Deco bei sportinio stiliaus elementais, irgi neapsiriksite, nes šie elementai taip pat mados viršūnėje.

MADOS GURU pasiūlymai:




Šių metų madingiausios spalvos - balta ir juoda. Galite rinktis visiškai juodos  arba visiškai baltos spalvos korpuso laikrodį arba šių spalvų kombinacijomis margintus laikrodžius.

MADOS GURU pasiūlymai:


Nemėgstančios minimalizmo gali rinktis derinius su sodria raudona ar mėlyna spalva - jos taip pat populiarios šį sezoną.

MADOS GURU pasiūlymai:


Tikrai neapsiriksite, pasirinkę laikrodį, kuris dekoruotas akmenukais ar kristalais, nes tai dar viena madinga tendencija, vyraujanti moteriškų laikrodžių madoje 2013 – aisiais metais . Taip pat labai madingi originaliomis dekoracijomis (gėlių ir gyvūnų motyvai, spalvoti akmenukai) puošti laikrodžiai.

MADOS GURU pasiūlymai:



Gamtos spalvų ir motyvų reiktų pasistengti atrasti ir laikrodžių apyrankėse: lakuotos, krokodilo odos ir jos imitacijos, vėžlio kiauto raštų, metalinės, primenančios tekantį vandenį.

MADOS GURU pasiūlymai:


Itin plačios bei kelis kartus aplink riešą apsisukančios laikrodžių apyrankės - 2013 metų madingiausių laikrodžių tendencijų sąraše.

MADOS GURU pasiūlymai:



1 komentaras:

  1. Pastebėjau, kad kiekvienais metais moteriški laikrodžiai būna vis skirtingesni. Labai greitai keičiasi mados.

    AtsakytiPanaikinti