2013-05-26

10 patarimų papuošalų mėgėjoms

1. TRANSFORMACIJA. Rinkitės papuošalus, kuriuos lengvai galite transformuoti. Puikiai tiks susidedantys iš kelių dalių, ilgi karoliai, kuriuos galite drąsiai sutrumpinti.

2. NEPERSISTENKITE. Nesistenkite parodyti kiek papuošalų turite savo papuošalų dėžutėje, visais jais pasipuošdama iš karto. Atminkite - mažiau yra daugiau.

3. UNIVERSALU. Ieškokite ir įsigykite universalius papuošalus, pvz. ilgą vėrinį, kuris gali virsti ir puikia apyranke.

4. DĖMESYS. Atkreipkite dėmesį, kokį papuošalą dėvėdama sulaukiate daugiausiai komplimentų. Dėvėkite šį papuošalą dažniau, įsigykite panašių aksesuarų ir mėgaukitės dėmesiu.

5. NEABEJOKITE. Visada pirkite kas Jums patinka. Jei pamatėte patinkantį papuošalą, aksesuarą – nedvejokite,  įsigykite jį. Pirmasis įspūdis dažniausiai būna pats geriausias!

6. PUOŠKITĖS. Puoškitės apyrankėmis. Apyrankės suteikia moteriškumo, elegantiškumo. jei nešiojate laikrodį, drąsiai galite kitą ranką papuošti stilinga, prie aprangos derančia apyranke, tai tikrai neatrodys neskoninga.

7. NEUTRALUMAS. Pirkite neutralių spalvų papuošalus. Pilkų ir juodų atspalvių aksesuarus visada priderinsite prie savo aprangos. Šios spalvos neutralios, todėl suteikia universalumo ir kompaktiškumo pojūtį.

8. KOKYBĖ. Nepergyvenkite ir neliekite ašarų dėl sulūžusių, susigadinusių papuošalų – neškite juos taisyti. Jei papuošalas sutrūko, susigadino nepraėjus nei kelioms dienoms nuo pirkimo dienos – skubėkite pas pardavėją ir keiskite papuošalą į kokybišką, ir nesugadintą.

9. SENA YRA NAUJA. Pasižvalgykite močiučių, mamų papuošalų skrynelėse. Atrastas „lobis“ gali Jus labai pradžiuginti, nes tai kas sena, tai kas turi istoriją – šiandien ypač vertinama. Nepamirškite, kad galima originalių, vintažinio stiliaus papuošalų galima atrasti antikvarinių daiktų turguose, butikuose.

10. ŽINOJIMAS IR AMŽIŠKUMAS. Teisingai saugokite savo papuošalus. Kiekvienas papuošalas turėtų atrasti savo vietą papuošalų dėžutėje. Atminkite, kad kiekvienas papuošalai gaminami iš skirtingų metalų, tad visada perkant atidžiai susipažinkite su papuošalo sudėtimi, kad galėtumėte tinkamai juos laikyti. Tinkamai prižiūrimi, tausojami ir saugomi papuošalai tarnaus Jums ilgus metus, dešimtmečius, o gal išliks ir šimtmečius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą