2013-07-07

Papuošalai pagal zodiako ženklą

Tikrai ne kiekvienas tikime astrologija ir horoskopais, bet tikrai kiekvienas žinome savo zodiako ženklą. Kiekvieno ženklo atstovus galima apibūdinti tik jiems būdingais bruožais ar savybėmis. O ar galima išskirti kokius aksesuarus mėgsta ir renkasi vieno ar kito zodiako ženklo atstovai? Taip, galima.

Avinas: Gimę po avino ženklu asmenys – stiprūs, energingi, dinamiški. Jie visada siekia tobulumo ir nepriklausomumo jausmo. Tradiciniai ir niekuo neišsiskiriantys papuošalai avino ženklo atstovų nedomina, jie ieško to, kas yra nauja, nematyta ir ekstravagantiška.

Liūtas: Drąsiai galime pasakyti, kad gimę po liūto ženklu žmonės, tai – žvaigždės, kurios šviesdamos eina per gyvenimą ir beatodairiškai siekia savo tikslų. Šio ženklo atstovams svarbiausia yra prabanga ir išskirtinumas. Nesvarbu, ar tai būtų sidabrinė grandinėlė, ar puošnūs auskarai, ar nepaprasto grožio apyrankė – svarbiausia, kad visa tai suteiktų brangumo įspūdį.

Šaulys: Šaulio ženklo atstovai yra energingi, aktyvūs, visada kupini idėjų ir planų, mėgsta keliones ir nuotykius. Šauliai nevengia ryškių spalvų, originalių tekstūrų, derina skirtingus stilius. Ypač vertina neįprastus, aukštos kokybės, dvelkiančius kultūros paveldu ar senove (su išskirtine simbolika) aksesuarus ir papuošalus.


Dvyniai: Gimę po dvynių ženklu asmenys - rafinuoti, bendraujantys, šmaikštūs, jų nuotaika gali keistiskelis kartus per dieną. Dvyniai neteikia pirmenybės jokiam stiliui. Dvyniams nesvetimas grožio ir gero skonio jausmas, todėl jie dažniausiai renkasi elegantiškus, patogius, tačiau kartu ir originalius papuošalus, kuriuos galima „transformuoti“.

Svarstyklės:
Gerumas, švelnumas, teisingumas, atsakomybė, grožio pajautimas – visa tai būdinga gimusiems po svarstyklių ženklu žmonėms. Šio ženklo atstovai visur ieško harmonijos. Svarstyklės rinkdamiesi papuošalus, visada pirmenybę teikia tiems, kurie atitinka „gero skonio“ reikalavimus. Pagrindinė taisyklė - elegancija ir žavesys. Tai svarstyklėms pavyksta pasiekti be daugybės aksesuarų ir papuošalų.

Vandenis:
Vandeniai iš visų Oro ženklų pasižymi pačiu įdomiausiu skoniu. Juos traukia visi ryškūs ir netikėti deriniai, kontrastai ir ultra madingi daiktai. Jiems patinka save išreikšti bei dėmesį pritraukti netradiciniais būdais. Šio ženklo atstovams svarbiausia - maksimaliai išreikšti savo individualumą.







Vėžys: Gimę po vėžio ženklu asmenys yra romantiški, meilūs, švelnūs, labai myli gamtą. Visi papuošalai, kurie padeda pabrėžti eleganciją ir žavesį, atspindi gamtos motyvus, dvelkia senove – geriausias pasirinkimas vėžio ženklo žmonėms.

Skorpionas: Skorpionas – pats paslaptingiausias ir prieštaringiausias zodiako ženklas. Skorpionai emocionalūs ir pasižymi puikia intuicija, visada žino ko nori iš gyvenimo ir visada siekia užsibrėžtų tikslų. Skorpiono ženklo atstovai labai vertina prasmingumą ir ypač mėgsta papuošalus, kurie sukurti su tam tikra mintimi, su paslėpta reikšme. Skorpionai vertina ir dievina tai, kas sukurta išskirtinai jiems.

Žuvys:
Asmenys, gimę po žuvų ženklu, yra neįtikėtinai geros širdies, jautrios, švelnios asmenybės. Šio ženklo atstovai yra sukurti tikrai, giliai meilei. Rinkdamiesi papuošalus, žuvys visada kreipia dėmesį į gaminio išorę (ypač vertina romantiško stiliaus aksesuarus) ir į praktiškumą. Aukso dirbiniai nelabai žavi šio ženklo atstovus, jie mieliau renkasi sidabrą. 

Jautis: Gimusius po jaučio ženklu asmenis galime vadinti praktiniais materialistais, stipriais, užsispyrusiais. Šio ženklo atstovai vertina dirbinius iš natūralių medžiagų, tačiau ypač reiklūs praktiškumo, kokybiškumo  ir elegancijos deriniui. Papuošalai nebūtinai turi būti brangūs, jaučiai įvertins ir pigesnį dirbinį, jei tik jis bus kokybiškas. Jų šūkis: geriau mažiau aksesuarų, bet geros kokybės! Šio ženklo atstovai puikiai jausis pasipuošę ir variniais, bronziniais, žalvariniais aksesuarais.


Mergelė: Gimę po mergelės ženklu žmonės - praktiški, pragmatiški, visada siekiantys idealo, labai dėmesingi ir jautrūs. Paprasti, subtilūs, minimalūs, tačiau kartu ir daugiafunkciški (laikrodis – apyrankė) papuošalai šio ženklo atstovams patys mieliausi.

Ožiaragis: Gimę po šiuo ženklu asmenys – karjeristai, trokštantys užkariauti naujas aukštumas ir užsitikrinti patikimą, saugią padėtį visuomenėje. Šio ženklo atstovai nekelia didelių reikalavimų papuošalams, net paprasčiausias vestuvinis žiedas jiems yra puikiausias aksesuaras. Jie nemėgsta išsiskirti iš kitų, tačiau visada stengiasi atrodyti gražiai ir pasitempusiai visur ir visada. Ožiaragiai taip pat labai vertina dirbinus iš odos.

3 komentarai:

  1. Tikrai Liūtams prabangūs papuošalai kurie suteikia brangumo įspūdį yra svarbūs. Ypač sidabrinės apyrankės ir auskarai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Koks įdomus straipsnis. Nemaniau, kad ir papuošalai gali tikti arba ne net ir pagal zodiako ženklą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tikra tiesa, skorpionams patinka tokie juvelyriniai dirbiniai, kurie suteikia paslaptingumo, išskirtinumo, subtilumo Šio ženklo atstovams įtiks ne bet kas, aš tą puikiai žinau.

    AtsakytiPanaikinti