2016-02-26

Kodėl kovo 8-ją verta dovanoti ne tik gėles?

 Daugelį metų kovo 8-ją švenčiama Tarptautinė moters diena. Remiantis rašytiniais šaltiniais, šios dienos ištakos siekia net antikos laikus, kai moterys norėdamos išskirtinio savo vyrų dėmesio, reikalaudavo, kad karai tą dieną būtų nutraukti, tam, kad jų kariaujantys vyrai galėtų būti su jomis. Šios tarptautinės šventės svarba per daugybę metų kito, bet iki šių dienų išliko įprasta kovo 8-ją rodyti didelį dėmesį moterims ir dovanoti joms gėles.

 Daugelis neprieštarautų, kad tulpių ar kitų gėlių puokštė jau seniai tapusi kovo 8-tosios simboline dovana. Bet, ar susimąstėte kada, kad verta šią dieną dovanoti ne tik gėles? Kodėl?

Dovanos moterims

Gėlių puokštė – nuostabi dovana, stilingas aksesuaras – puiki staigmena!

 Kiekviena moteris žino, tiki, laukia, kad šią šventinę diena, jos mylimasis tikrai ją pasveikins, apdovanodamas bučiniu ir puikia gėlių puokštė. Tai puiku, laukta ir tikėta. Bet tik įsivaizduokite, kokia būtų nustebusi ir pamaloninta jūsų dama, jei šalia gražiausių gėlių gautų dar ir mažą dovanėlę. Tai galėtų būti auskarai, kaklo vėrinys, apyrankė ar žiedelis... Mažas, mielas aksesuaras, kuris pradžiugintų ne tik akis, bet ir širdį. Tai kodėl gi nenustebinti savo mylimosios?

Gėlės nuvyto, dovana liko

 Kiekviena gėlių puokštė, didelė ar maža, raudonų ar baltų gėlių, džiugina tik kelias dienas. Žiedeliai nukrenta, šventinė nuotaika pasimiršta. O jei kovo 8-tosios proga moteris gauna ne tik gėlių, bet ir mielą dovanėlę, atmintyje užsifiksavusi džiaugsmo akimirka džiugina ne vieną savaitę, dėkingumo jausmas jaučiamas kaskart pažvelgus į gautą dovaną, kuri ne tik nustebino, bet ir puikiai papildė turimų asortimentą.
Dovanų kuponas

Kitaip nei visos, jaučiuosi stipriau įvertinta

 Kiekvienas vyras žino, kad moteris mėgsta dėmesį. Kiekviena nori būti lepinama ir garbinama savojo džentelmeno, tad gėlių puokštė puikiai tam tinka. Taip, bet jei moteris taip lepinama kartą į savaitę, mėnesį  ar kelis? Tai tampa įprasta ir nebestebina, bet...  Jei kovo 8-ją moteriai įteikiama ne tik gėlių puokštė, bet ir dovanėlė, ji pajus,  kad yra vertinama ir gerbiama ne tik todėl, kad „taip reikia“, ne tik todėl, kad laiptinėje sutiktas kaimynas su gėlėmis rankoje priminė kokia šiandien diena, bet todėl, kad ji yra nuostabi MOTERIS, kuriai gėlių puokštės dovanoti nepakanka, norint atsidėkoti už tai, kad ji yra puiki draugė, mama, žmona, meilužė, pažįstama ar žavi nepažįstamoji.

Taigi, verdiktas vienas: vyrai mylėkite savo moteris, ne tik per kovo 8-ją. Stebinkite ir džiuginkite ne tik gėlėmis, bet ir išliekamąją vertę ir prasmę turinčiomis, širdį maloninančiomis dovanomis. Būkite tikrais džentelmenais savo damoms.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą