2018-01-03

Gidas vyrams. Kaip ryšėti šaliką 2018 metais?

Lauke karaliaujant žiemiškiems orams, privalome kovoti su šalčiu. Vieni šalikais pasirūpina patys, kiti, galbūt, gavo šaliką dovanų per šv. Kalėdas. Jeigu kepurę šio sezono metu dėvėti renkasi ne visi vyrai, tai šaliką, ko gero, ryši beveik kiekvienas, o pasirinktas rišimo būdas daro didelę įtaką vyro įvaizdžiui. 

Jei norite išmokti ryšėti šaliką stilingiausiais ir paprasčiausiais būdais bei sužinoti, kuris iš jų labiausiai atitinka jūsų stilių - skaitykite toliau. Mes parodysime keletą madingiausių 2018 metų rišimo būdų iš kurių galėsite pasirinkti labiausiai patinkantį ir tinkantį jums.

„Europos mazgas“ 


Paprastas ir tikriausiai labiausiai Lietuvoje paplitęs būdas nešioti šaliką. Tiesiog sulenkite šaliką per pusę, užsidėkite ant kaklo (laikydami perlenkto šaliko galus vienoje rankoje, susidariusią kilpą-kitoje) ir perkiškite šaliko galus per kilpą. Toks rišimo būdas suteikia gan griežtą įvaizdį, todėl rekomenduotina jį dėvėti ištraukus ant viršaus su ilgesniais paltais ar klasikinėmis ilgesnėmis striukėmis.

Klasikinis užmetimas


Jei nesate tikri, kaip užrišti ilgą šalį, viena iš galimybių yra tiesiog jo nerišti. Dėvint šalikus ne visada reikia išgalvoti mazgų ar kitokių įvyniojimų. Yra du šio tipo dėvėjimo būdai: tiesiog užsimesti ant pečių šaliką jo nerišant ir paliekant galus laisvai kyboti priekyje arba sukryžiuoti ir pasikišti po palto atvartais. Šis būdas gali būti naudojamas ir su smokingu, švarku ar megztiniu.Toks rišimas puikiai tinka dvipusiams šalikams, kadangi juos galima keisti pusėmis ir taip labiau atskleisti šaliko raštą ir spalvą.

Viengubas arba „lizdo“ apsukimas aplink kaklą


Jeigu jums artimiausias laisvalaikio stilius, tai šis rišimo būdas būtent jums. Tiesiog užsimeskite šaliką ir vieną kartą nerūpestingai apvyniokite aplink kaklą. Jeigu šalikas ypač ilgas, galite apsukti šaliką keliskart aplink kaklą ir jo galus pasikišti po šaliku iš apačios. Šis būdas yra populiariausias ir dažniausiai naudojamas 2018 metų madų pristatymuose.


Rekomenduojame tokiam rišimui rinktis šiltesnius didesnius megztus šalikus.

„Ascot“ arba vieno mazgo užmetimas


Formalaus įvaizdžio rišimo stilius. Šaliką galima dėvėti surišant elementariu vieno užmetimo mazgu. Priekinė šaliko dalis uždengia galinę (kaklaraiščio principu), tad palikite juos kyboti vieną priešais kitą. Rekomenduojame „Ascot” mazgo rišimui rinktis plonesnių medžiagų šalikus.  Venkite megztų ir storų, tačiau galite eksperimentuoti su spalvomis ir raštais.


Taigi, nuspręskite kokį įvaizdį norite sukurti ir atitinkamai pasirinkite šaliką bei jo rišimo būdą. Nebijokite eksperimentuoti ir būkite stilingi!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą