2016-09-15

Rudens/žiemos vaikiškų aksesuarų spalvinė gama. Kokią rinktis?

 Rudens/žiemos sezono vaikiškų aksesuarų tendencijos atkartoja suaugusiųjų mados tendencijas. Reiktų nenustebti, pamačius vienodais aprangos akcentais (kepurėmis, šalikais ir pan.) pasidabinusius vaiką ir jo tėvelius, ar vieną iš jų, tai šio sezono aktualija. Nepamirštama ir svarbi detalė, kad vaikiška apranga ir aksesuarai turi būti ne tik patogūs, bet ir stilingi. Natūralios medžiagos, tokios, kaip medvilnė, viskozė yra visiški 2016 metų šaltojo sezono favoritai. 

 O kaip gi yra su spalvine gama? Pasak daugelio dizainerių (nuomonė sutampa su psichologų) spalvų spektras vaikiškoje aprangoje turi būti parenkamas ne tik pagal sezoną, bet ir pagal vaiko poreikius, norus ir netgi charakterį. Rudeniui/žiemai išskiriamos kelios madingiausios spalvų paletės. Spalvinėje gamoje daugybė gamtos atspalvių, šiek tiek paįvairinamų vasarą primenančiais pasteliniais tonais. 


-ŠVIESOS BLYKSNIS SPALVŲ PALETĖJE-

Aviečių rausvumas, žydinčių bijūnų raudonumas, prislopintų rožinių atspalviai karaliauja ir rudens sezono aprangoje. Derinti šviesius atspalvius su tamsiais, rinktis pastelines spalvas galima ir šaltąjį sezoną, svarbiausia pasirinkti tinkamo storio audinius.



-ŽIEMIŠKI PUSTONIAI-


Mėlynumo prisotinta prinokusių vynuogių violetinis atspindys, persipinantis su granatų burgundiškuoju atspalviu, užburiantis vaizduotę  nuostabiais rudenėjančios girios vaizdiniais. Žaismingesnis pustonių pasirinkimas, kuris tinka ir mergaitėms, ir berniukams.



-GAMTOS ATSPALVIŲ ĮKVĖPTA SPALVINĖ GAMA-


Madingi visi natūralių žemiškų, rudų, tokių kaip, vario, persipinančio su apelsino geltonumu, raudonmedžio ar seno medžio žievės rudumo atspalviai. 



-SPALVINĖ GAMA, INSPIRUOTA GELTONO ATSPALVIO-


Šaldytų persikų atspalviai, garstyčių geltonumas, citrusiniai atspalviai – plati spalvinė gama, rudeniniams atspalviams paįvairinti. Renkantis tinkamiausio atspalvio aksesuarus, nepamirškite, kad visų pirma reiktų atsižvelgti į svarbiausius faktorius – patogumą, estetiškumą ir natūralumą.



-ŽALIAS GAMTOS DVELKSMAS-

Nesikeičiančios gamtos žalumo įkvėpta spalvinė gama užvaldo ir 2016 metų rudens/žiemos vaikiškų aksesuarų ir drabužių lentynas. Smaragdinės, šviesios ir tamsios rudenėjančio miško žalumos spalvinėje paletėje daugybė atspalvių. Reikia tik atrasti mėgiamiausią.


Nepamirškite, kad geras skonis yra generuojamas nuo vaikystės, tad skatinkite ir pagirkite vaikus už norą puoštis stilingais ir gražiais aksesuarais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą