2012-10-08

Mados Guru parduotuvė jau ir Kaune!



Lietuvišką internetą jau užkariavome – esame didžiausia specializuota aksesuarais prekiaujanti interneto parduotuvė Lietuvoje. Savo gerbėjus skaičiuojame ne šimtais ir ne tūkstančiais, o dešimtimis tūkstančių. Mes nesigiriame, mes konstatuojame faktus. Tačiau savo pasiekimais tikrai didžiuojamės.

Ištikimi klientai ir nauji gerbėjai padeda mums pildyti svajones, o mes jums padedame pasipuošti. Su džiaugsmu pranešame: visai neseniai Kaune duris atvėrė antroji Mados Guru parduotuvė, kuriame iš arti galite apžiūrėti, pasimatuoti ir išsirinkti jums labiausiai tinkančius ir patinkančius papuošalus ar kitus aksesuarus. Puiki proga mus aplankyti – atidarymo proga siūlome 15 procentų nuolaidą visoms prekėms!

Mados Guru geriausiai yra žinoma kaip internetinė parduotuvė, tad daugelį turbūt nustebins faktas, kad pirmiausiai Mados Guru prasidėjo nuo “realios” papuošalų parduotuvės Panevėžyje. “Plėstis tikrai nesustosime: planuojame atidaryti parduotuvę Vilniuje, o ištikimi klientai vis prašo Mados Guru atvežti ir į kitus didžiuosius Lietuvos miestus, svarstome ir apie plėtrą į užsienį. Tai nėra tik neapibrėžti planai – tai mūsų tikslai”, - sakė Mados Guru vadovas Aurimas Levickas.

Mados Guru parduotuvę Kaune rasite prekybos miestelyje “Urmas”, raudonajame pasaže, 18 paviljone (Pramonės pr. 16)Mados Guru parduotuvę Panevėžyje rasite Ukmergės g. 25, alėjoje prie PC City Bumas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą