2013-10-02

Kokią rankinę rinktis rudeniui ir žiemai?

2013-2014 metų rudenį/žiemą išlieka nesenstanti tendencija – aksesuaras turi išryškinti ir atskleisti Jūsų individualų stilių. Žvelgiant į rankinių madas šaltajam sezonui, tampa aišku, kad svarbi kiekviena detalė: forma, dydis, struktūra, spalva ir medžiaga. Tad kaip pasirinkti tą tinkamiausią ir madingiausią?

Voko, segtuvo, trapecijos formų, portfelį, lagaminą ar kelioninį krepšį primenančios klasikinio stiliaus rankinės – puikus pasirinkimas šaltajam sezonui. Svarbiausia ne rankinės dydis, o jos konstrukcija. Kuo įdomesne technika, faktūra ar forma išsiskiria rankinė – tuo madingesnė ji yra.

RANKINĖS/ www.madosguru.lt
Itin kietos ir statiškos formos rankinės, puikiai tiks eleganciją ir klasiką mėgstančiai moteriai, kad rankinė neatrodytų labai jau „nuobodžiai“ ji turėtų būti puošta įdomia sagtimi, pakabuku.

Madingos šį sezoną išlieka dviejų skirtingų atspalvių rankinės, kurios puikiai tinka tiek kasdienai, tiek išeigai.
RANKINĖS/ www.madosguru.lt
Nauja tendencija šį sezoną yra rankinės su minimalistinėmis rankenėlėmis, kurios kartais tvirtinamos tik prie rankinės šono arba formuojama kaip mova rankai prakišti nugarinėje jos pusėje.

Metalinės detalės, rankenėlės - grandinėlės taip pat yra įtraukiamas į madingų rankinių sudedamųjų dalių sąrašą.

Pasirinkę kailiu ir plunksnomis puoštas rankines,tikrai neapsiriksite, nes būtent šie du akcentai padarys Jūsų rankinę itin madingą šį sezoną.
Madingomis taip pat laikomos - lygios, raštuotos ir roplių raštais margintos oda, zomšos, dygsniuotos medžiagos, aksomo, vilnos, medžio, plastiko tekstūrų rankinės. Skirtingų tekstūrų derinys vis dar išlieka aktualus ir šį sezoną.

Nepamirštamos ir  įvariausiais elementais dekoruotas ar margintos medžiagos rankinės. Tiek raštai, tiek rankinių dekoras derinamas prie aprangos medžiagų marginimo ir tekstūros.
Netgi minimalistinės rankinės šį sezoną puošiamos ryšiais dekoro elementais: aplikacijomis, siuvinėjimais, metalinėmis detalėmis, kutais.

Tad, pasirinkimas iš ties nemažas. Madinga, stilinga, praktiška. Svarbu tinkamai pasirinkti, atrasti ir džiaugtis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą