2013-12-08

O kokią dovaną Jūs rinksitės?

   Nenumaldomai bėga laikas. Atrodo dar visai neseniai džiaugėmės nuo medžių krentančiais auksiniais lapais, o čia mintys jau sukasi apie artėjančias didžiąsias metų šventės – Šv. Kalėdas ir Naujuosius metus.
   O kaip gi šventės be dovanų? Vėl įsisukame į paieškų, apmąstymų, pirkimų ir pakavimų sūkurį... O taip, šis procesas daugumai labai sunkus ir varginantis...
   O Jūs ar jau žinote ką dovanosite artimiesiems, draugams ir bičiuliams?

Šeimos nariams – ilgaamžė ir praktiška dovana

www.madosguru.lt
  Jei renkant dovaną ilgai tenka sukti galvą, nepavyksta sugalvoti ką praktiško, įmantraus ir naudingo padovanoti patiems artimiesiems, svarbiausiems asmenims. Laikrodis – puiki išeitis, tai – vertinga dovana. Laikrodį tinka dovanoti vertinantiems grožį, universalumą, praktiškumą. Ši dovana – ilgaamžė.
   Laikrodžių pasiūla šiandien tikrai didelė, tad dovaną galite rinkti ne tik pagal formą, spalvą ar dizainą, bet ir atsižvelgdami į kainą, svarbiausia, kad dovana pradžiugintų jį gavusįjį.



Kam tinka dovanoti papuošalus?

www.madosguru.lt
   Tikrai ne viena moteris pasakytų, kad geriausia dovana – gražūs, žėrintys ir kokybiški papuošalai.  Auskarai, kaklo vėriniai, žiedai, stilingos apyrankės – puikiai tiks draugei, mamai, pusseserei, dukterėčiai, žmonai.
Tačiau reiktų atminti, kad žiedai yra dovanojami tik pačiam artimiausiam žmogui, nes žiedo dovanojimas jau nuo senų laikų reiškia įsipareigojimą.
   Pakabuką galima dovanoti  tiek artimiausiems, tiek draugams, tiek bendradarbiams, tai puiki, neįpareigojanti dovana, tiesiog reiktų pasidomėti ar tas asmuo, kuriam ši dovana bus skirta, tikrai mėgsta nešioti pakabukus.
   Apyrankės dovanojimas simbolizuoja  nuoširdžią ir ilgalaikę draugystę, tad jei su asmeniu, kuriam ruošiatės dovanoti apyrankę, jus sieja panašūs saitai, tai dovana tikrai tinkama.


O kaip kiti aksesuarai?

www.madosguru.lt
www.madosguru.lt
   Piniginė, rankinė, šalikas – puikios dovanos tiek išrankiems, tiek kuklesniems žmonėms. Kiekvienas nudžiugs gavęs stilingą, talpią, kokybišką piniginę ar rankinę dovanų.    Dovanodami piniginę, neužmirškite į ją įdėti bent truputį pinigų, nes tai pritraukia pinigus.
  Dovanodami šaliką parodote kitam asmeniui, kad jums rūpi jo sveikata, kad jums tas žmogus svarbus.



   Dovanoti dovanas artimiesiems, draugams, bičiuliams, kolegoms tikrai malonus procesas. Atraskite puikias, tinkamiausias dovanėles kiekvienam. Svarbu, kad ji būtų dovanojama nuoširdžiai, su geromis emocijoms, su plačia šypsena ir begaline meile.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą