2014-10-31

Perkamiausia dovana 2014 metais

 
Norom nenorom, laikas bėgte bėga, o gal geriau reiktų sakyti, skriete skrieja? Jau visai ne už kalnų ir didžioji metų šventė – Šv. Kalėdos. Ir vėl įsisuksime į dovanų pirkimo maratoną, galvos sukimo valandas, pakavimo įmantrybes. 
 
Šiais metais ieškant praktiškos ir naudingos dovanos, vertėtų nepamiršti vieno svarbaus įvykio, kuris po švenčių mus užklups, atminkime, kad nuo 2015 metų sausio pirmosios mūsų šalyje įvedamas euras, kurio išmatavimai, akivaizdžiai, skiriasi nuo lito (lietuviškojo 500 litų banknoto matmenys yra 145x70mm, o 500 eurų – 160x82mm). Ir šis įvykis, tarsi tampa puikiu atsakymu į mums taip rūpimą klausimą: „O ką gi šiemet padovanoti mamai, žmonai, vyrui, tėčiui???“.

 Taip, taip, daugelis Lietuvos piliečių ir jos gyventojų naujuosius metus pasitiks su posakiu: „Nauji metai, nauji pinigai – nauja piniginė“. Daugelis žvalgysis naujos, didesnės piniginės, kurioje tilptų naujieji banknotai. O čia jau puikiausia proga Jums!
 
  Pirkite ir pakuokite į šventinį popierių, dideles, stilingas, klasikines, patogias pinigines ir džiugiai įteikite jas kaip kalėdinę dovaną.

 Negalite išsirinkti tinkamos piniginės? Bijote suklysti? Užsukite į parduotuvę, kurioje prekiaujama piniginėmis (www.madosguru.lt), jų konsultantai jums visada pagelbės, jie padės Jums išsirinkti tinkamiausią, patars, atsakys į visus rūpimus klausimus apie piniginės faktūrą, talpumą ir pan., prireikus pamatuos ir patvirtins, kad  joje tikrai telpa eurai.  

  Nepamirškite, kad Šv. Kalėdos - dovanų ir stebuklų metas. Džiuginkite savo artimuosius, draugus ir mylimuosius praktiškomis dovanomis, kurios džiugins juos kelis metus!
 
   Žinoma, nepamirškite pradžiuginti ir savęs!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą