2014-11-26

KALĖDINIŲ DOVANŲ GIDAS VYRAMS

   Sukate galvą ką padovanoti, kuo nustebinti savo mylimąją, žmoną, sužadėtinę, draugę, mamą artėjančių švenčių proga? Norėtumėte, kad dovana būtų ne tik graži, bet ir praktiška? Dalinamės puikiomis dovanų idėjomis, kuriomis galite pradžiuginti artimą žmogų.

                         Naujai valiutai – nauja piniginė

 Dovanoti moteriai piniginę per šias šventes – puikus sumanymas. Po Naujųjų metų litus keisime į eurus, tad nauja piniginė iš ties reikalinga.  Platus asortimentas leidžia rinktis piniginę ne tik pagal spalvą, bet ir pagal formą, dydį, paviršiaus faktūrą, rinktis tą, kuri tinkamiausia. Tik nepamirškite svarbaus prietaro – dovanodami įdėkite į piniginę pinigėlį, taip piniginė trauks pinigus ir jos savininkei jų  niekada netrūks.

Puošnus laikrodis


 Laikrodis visada buvo ir bus vertinga, ilgaamžė dovana. Tviskantys sidabru, auksu, dekoruoti kristalais, su odine ar metaline apyranke - spręskite Jūs. Svarbiausia, kad pasirinkimas džiugintų ir pateisintų davanos gavėjo lūkesčius.

Rankinė, delninukė

 Įdomios formos, įvairi spalvų paletė, netikėtos faktūros, o gal klasika dvelkianti prabanga? Moteris ir rankinė, tai du neatsiejami dalykai.  Moters rankinėje – visas gyvenimas. Tai kodėl gi nepadovanojus savo moteriai naujos, širdžiai mielos ir taip reikalingos dovanos?

                        Papuošalai

  Ir mažiausia smulkmena, mažiausias aksesuaras gali nudžiugint tiek mamą, tiek mylimąją. Išrinkite joms po puikų akcentą, kuris harmoningai papuoštų jų aprangą. Tai puikiai galėtų būti stilinga sagė, galvos papuošalas ar apyrankė.

Atminkite, kad stilingi, įdomūs, puošnūs aksesuarai – geriausi moters „draugai“. Taip buvo, yra ir bus. Dovanodami moteriai papuošalus, niekada neapsiriksite. Rinkitės dailius kaklo vėrinius, kurie puoš tiek dieną, tiek vakare.
 Dovanokite auskarus, dekoruotus kristalais, čekiško stiklo akutėmis, perlais – juk tai neblėstanti klasika. Atkreipkite dėmesį į autorinius gaminius, jie visada pradžiugins originalumą vertinančias.

                      Šalikas, skarelė

 Vėstantys orai diktuoja šaltojo sezono madingų aksesuarų poreikius. Šalikėlis, skarelė – puikus stiliaus akcentas moters aprangos ansamblyje. Atnaujinti garderobą moteriai visada norisi. Dovanokite šalikėlį, skarelę savo artimai ir tikrai Jūsų dovana neliks neįvertinta.

 Vis tik, geriausia dovana moteriai bus tuomet, jei atspėsite ir įteiksite jai tai, apie ką ji svajoja. Išsiaiškinkite jos pomėgius ir norus, tuomet įteikę dovaną galėsite tikėtis nuoširdžios padėkos ir džiaugsmo akimirkų.

6 komentarai:

  1. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dėkui, kaip tik galvojau ką padovanoti savo broliui! Kuo toliau tuo sunkiau su tom dovanom išsiskirt...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pritariu, kad naktinukai moteriai labai tinkama dovana. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Renkant dovaną reikia ilgai ilgai pagalvoti, nes dovana vyrui turi būti asmeniška, iš širdies!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Manau, kad moterims pati geriausia dovana. O jei naktinukai internetu perkami, tai galima rasti tikrai nemažai įdomių variantų už patrauklią kainą.

    AtsakytiPanaikinti